window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WV8NCST931');

5 redenen waarom jouw event een eventmanager nodig heeft!

Ben je bezig met het organiseren van een event? De jaarlijkse zomerbarbecue, een teambuildingsdag, een bruiloft, een openbaar evenement, een bedrijfsuitje of een kerstborrel of -diner? Dan weet je dat daar een hoop bij komt kijken. Krijg je er al stress van om alles goed te regelen en ben je bang dat je iets over het hoofd ziet? Dan is een eventmanager echt iets voor jou!

 

Waarom je een eventmanager moet inhuren?

  1. Structuur! Vaak ben je zoveel dingen tegelijk aan het regelen en flitsen de ideeën door je hoofd, waardoor je al snel het overzicht kwijtraakt. Want wat had je nu al wel geregeld en wat nog niet? En moest je niet nog iemand terugbellen…? Help! Geen zorgen, AnkEvents bewaart het overzicht voor je en zorgt voor structuur in jouw planning.
  2. Geen stress meer over alles dat er nog moet gebeuren, alle offertes die je moet opvragen, de catering die je nog moet regelen of de fotograaf die last-minute afzegt. Een eventmanager neemt jou al deze zorgen uit handen.
  3. Uren ben je ermee bezig om alles uit te denken en te regelen. En je vindt het niet erg om te doen, maar het komt allemaal bovenop je werktijd en het zou toch echt fijn zijn om een keer op tijd je computer af te kunnen sluiten. Daarom heb je AnkEvents nodig!
  4. Het netwerk van een eventmanager is zo groot, daar kan Google niet tegenop. AnkEvents regelt de beste artiesten, fotografen, locaties, apparatuur en catering voor je en kent precies de juiste mensen die jij nodig hebt om jouw event onvergetelijk te maken.
  5. Geen verrassingen. Een eventmanager houdt de touwtjes van jouw event stevig in handen. Geen nare situaties dus met verkeerd gemaakte afspraken of hobbels op de weg op de dag zelf. Je kunt met een gerust hart genieten van je wijn en bijpraten met je collega’s of zakenrelaties, AnkEvents zorgt ervoor dat jouw event op rolletjes loopt. Ook als het bier op blijkt te zijn of er een probleem is met de microfoon.

 

Benieuwd hoe AnkEvents jou kan helpen? Neem contact op!