window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WV8NCST931');

Deze mensen hebben ervaring met mijn kwaliteiten.

Ik heb Anke leren kennen als een hardwerkende vrouw die niet alleen haar opdrachtgevers 100% tevredenheid biedt, maar ook haar onderaannemers tot in detail helpt. Ze is heel flexibel en ik kan zelfs tijdens het event met haar schakelen, wat ontzettend fijn is omdat we samen altijd maatwerk bieden. Het gezamenlijk doel is perfectie neerzetten, en dat gaat altijd beter door het snelle probleemloze schakelen van Anke!

Erik van Weelden - Meneer Cocktail en DJ

De communicatie met Anke is altijd duidelijk en prettig. Voor het event ontvang je een overzichtelijk draaiboek waarin precies staat wat er van jou waar en wanneer verwacht word en krijg je een duidelijk totaalbeeld van hoe het event in elkaar steekt. Tijdens het event houdt Anke het overzicht en is niet beroerd om een handje te helpen op welk vlak dan ook. Dus Anke, ik hoor het graag als ik je weer van dienst kan zijn bij je volgende event.

Marjolein Janssen - eigenaresse en kok van Cuizien

Zorgvuldig, vriendelijk, communicatief & doortastend. Organiseren is echt op Ankes lijf geschreven. Het personeelsfeest waar Anke mij voor had ingehuurd was tot in de puntjes geregeld en een groot succes. De communicatie op voorhand was duidelijk en persoonlijk. Nog even een belletje voor het event. Iedereen wordt gehoord en gezien door Anke.

Julia Quist - Karmalijn - handlezeres

Anke heeft mij ingehuurd voor een door haar georganiseerd event. Het was heerlijk om met Anke te werken. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding toe werkte het enthousiasme, de gedrevenheid en professionaliteit van Anke aanstekelijk en werd het event een succes.

Claudia Vesters - gewicht- en hormoonexpert

Petje af voor jou, Anke! Wat een mooi event heb je neergezet en wat vond ik 't leuk om daar deel van uit te maken. Superfijne, strakke voorbereiding en fijne communicatie. Je bent een topper!

Jacobien Meijering - Oorspronkeling - specialist in o.a. chakra's

Meermaals samengewerkt met Anke. Altijd duidelijke communicatie en Anke is zeer betrokken zowel voor, tijdens als na het event. Dankjewel Anke, we kijken zeker weer uit naar een volgende samenwerking met jou!

Kenny Verhagen - eigenaar Bay x Elle - styling events

Fijn in de communicatie en oplossingsgericht. Dat is Anke. Als ik ergens tegenaan liep of vragen had dan zorgde Anke ervoor dat het geregeld werd. Heel erg fijn! Niet alleen voor de klant maar ook voor mij als leverancier van licht techniek.

Danny van der Heijden - Exclusive Lighting - lichtplan opening techLAB

Ik heb met veel plezier samengewerkt met Anke toen zij mij vroeg als presentator. In de aanloop was alle informatie snel en helder, waardoor op de dag zelf iedereen ontspannen was. Anke zorgde voor een inspirerende en enthousiaste opening, zette de juiste mensen op de juiste plekken en maakte er een geslaagde dag van.

Maxim van Someren - presentator Opening techLAB

Wij kunnen je vertellen dat Anke erg prettig is in de omgang. Ze communiceert duidelijk en vriendelijk. Ze denkt aan zaken waar wij nog niet bij hadden stilgestaan. Ze kan goed vooruit denken, we vinden dat dat een van haar sterke punten is. Zij denkt aan de details en komt met goede ideeën. Heel erg bedankt voor de SOSUper goede organisatie Anke!

Sanne en Sanne - eigenaren netwerkclub SOSU Den Bosch

Ik heb Anke leren kennen als een persoon die heel dicht bij de klant staat. Een echt "mensen-mens". Warm, enthousiast en 100% focus op de klant en het beoogde doel. Anke is een pure prof met een meer dan fijne menselijke maat.

Walter Vermeer † - spreker, schrijver, BABS bij RTL 4 Married at First Sight