window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WV8NCST931');

Deze mensen hebben ervaring met mijn kwaliteiten.

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik het nogal spannend vind om een activiteit voor mijn winkel te organiseren, ik vind wel dat dit bij mijn werk hoort. Jubilea zijn er om te vieren, dus ook het 20 jarig bestaan van mijn winkel in tweedehands dames merkkleding. Ik “won” Anke met haar "winactie'" en zij regelde, dacht maar vooral deed met mij mee. Ze voelde me aan, stond waar ze werd verlangt en deed wat niet van haar werd verwacht. Een engel uit de hemel voor mij. Lieve Anke, je bent meer dan een topper, jij bent een absolute meerwaarde voor iemand die wel wat organisatietalent kan gebruiken. Heel erg bedankt dat jij er was❤️!

Jacobien Overeem - Bien Den Bosch - 20 jarig bestaan

25 jaar getrouwd en op zoek naar een gave locatie om een knalfeest te geven die al ’s-middags culinair moest beginnen. Henri en ik kwamen er niet uit samen, er was geen locatie te vinden. Totdat ik met Anke in contact kwam; zij loodste ons naar Klooster Bethlehem, ze voelde echt haarfijn aan wat wij bedoelden! Voor ons de perfecte locatie en alles wat daarbij kwam kijken, van aankleding en styling tot aan de keuze voor gerechten, Anke heeft ons in alles begeleid. Het inhuren van de acteurs, een idee van Anke, was een schot in de roos. De fotograaf en videograaf, allemaal kanjers die onze dag zo ongelooflijk mooi hebben vastgelegd.Wij kijken terug op een meer dan geslaagde dag en kijken uit naar een volgend feest, waarbij we Anke zeker weer zullen vragen!

Henri en Iris Tibosch - Jubileum feest

AnkEvents is altijd zeer professioneel en fijn om mee samen te werken in een leuke sfeer! Anke heeft oog voor detail en is altijd bereid om een stapje extra te doen voor de opdrachtgever en het succes van het evenement. Een aanrader!

Chris van Grinsven - Singer ín Suit - DJ en zanger

Ik heb Anke leren kennen als een hardwerkende vrouw die niet alleen haar opdrachtgevers 100% tevredenheid biedt, maar ook haar onderaannemers tot in detail helpt. Ze is heel flexibel en ik kan zelfs tijdens het event met haar schakelen, wat ontzettend fijn is omdat we samen altijd maatwerk bieden. Het gezamenlijk doel is perfectie neerzetten, en dat gaat altijd beter door het snelle probleemloze schakelen van Anke!

Erik van Weelden - Meneer Cocktail en DJ

Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Anke is dat ze super enthousiast is. Vanaf het eerste contact tot het laatste moment op het feest was ze heel enthousiast en energiek. En ik vind het heel fijn als iemand dezelfde eigenschappen heeft, dat werkt heel fijn samen. En wat ik ook echt een pluspunt vind, is dat Anke heel eerlijk is waardoor je ook zelf heel eerlijk bij haar durft te zijn als een idee of plan iets minder in het plaatje past.

Minou Kroezen - Smoorenburg - eigenaresse Skin Care Center

De communicatie met Anke is altijd duidelijk en prettig. Voor het event ontvang je een overzichtelijk draaiboek waarin precies staat wat er van jou waar en wanneer verwacht word en krijg je een duidelijk totaalbeeld van hoe het event in elkaar steekt. Tijdens het event houdt Anke het overzicht en is niet beroerd om een handje te helpen op welk vlak dan ook. Dus Anke, ik hoor het graag als ik je weer van dienst kan zijn bij je volgende event.

Marjolein Janssen - eigenaresse en kok van Cuizien

Zorgvuldig, vriendelijk, communicatief & doortastend. Organiseren is echt op Ankes lijf geschreven. Het personeelsfeest waar Anke mij voor had ingehuurd was tot in de puntjes geregeld en een groot succes. De communicatie op voorhand was duidelijk en persoonlijk. Nog even een belletje voor het event. Iedereen wordt gehoord en gezien door Anke.

Julia Quist - Karmalijn - handlezeres

Anke heeft mij ingehuurd voor een door haar georganiseerd event. Het was heerlijk om met Anke te werken. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding toe werkte het enthousiasme, de gedrevenheid en professionaliteit van Anke aanstekelijk en werd het event een succes.

Claudia Vesters - gewicht- en hormoonexpert

Petje af voor jou, Anke! Wat een mooi event heb je neergezet en wat vond ik 't leuk om daar deel van uit te maken. Superfijne, strakke voorbereiding en fijne communicatie. Je bent een topper!

Jacobien Meijering - Oorspronkeling - specialist in o.a. chakra's

Meermaals samengewerkt met Anke. Altijd duidelijke communicatie en Anke is zeer betrokken zowel voor, tijdens als na het event. Dankjewel Anke, we kijken zeker weer uit naar een volgende samenwerking met jou!

Kenny Verhagen - eigenaar Bay x Elle - styling events