Deze mensen hebben ervaring met mijn kwaliteiten.

Ik heb Anke leren kennen als een persoon die heel dicht bij de klant staat. Een echt "mensen-mens". Warm, enthousiast en 100% focus op de klant en het beoogde doel. Anke is een pure prof met een meer dan fijne menselijke maat.

Walter Vermeer - spreker, schrijver, trainer, BABS bij RTL 4 Married at First Sight

Jeetje wat een cadeautje zeg die Anke. Buiten dat Anke als persoon heel lief, warm spontaan en gezellig is, heeft ze ook nog eens de leukste ideeën en neemt echt dingen uit handen. Ze komt met verschillende opties en kijkt goed naar het budget en wat er mogelijk is binnen dat budget. Heeft een fantastisch checklist waarbij alles overzichtelijk blijft. Al met al voor ons niets dan top! Dank je wel Anke voor alles wat je voor ons gedaan hebt ❤️

Anne en Roger – bruidspaar

Gevraagd naar hoe je een beroemde popartiest moet worden, antwoorde Sting dat je er vooral niet met die intentie aan moet beginnen. Je moet idolaat zijn van muziek maken, je eigenlijk met niets anders bezig willen houden en er niet om malen of je er rijk of beroemd van wordt. De passie die hij beschrijft, heeft Anke overduidelijk ook, maar dan voor het organiseren van events. Kleine of minder kleine. En dat zie je terug in het resultaat. De grote lijnen kloppen, er is veel oog voor detail. En met dat laatste maakt Anke het verschil.

Roel Govers – Corporate Affairs Director Mars Nederland BV

Anke heeft enige jaren bij één van mijn bedrijven gewerkt en herinner ik me als een echte ‘regeltante’ met een overdaad aan energie. Een daadkrachtige dame die van aanpakken weet en met haar tomeloze energie gemakkelijk een team kan aansturen of opdracht kan ‘vlot trekken’. Ze blijft altijd het overzicht houden en ook de gecompliceerdere producties of grotere events zijn echt aan haar toe te vertrouwen. Als ik haar nog wel eens tref of spreek dan denk ik altijd ‘onze positivo Anke ‘ staat nog steeds ‘haar mannetje’ en blijft de aangewezen persoon die je bij de organisatie van een event echt geheel kan ontzorgen!

Jack Damen – eigenaar ITB Entertainment Group BV

Ik als acteur zijnde van ’t Benkske’ van vroeger heb altijd zeer fijn met Anke samengewerkt. Ze zorgt dat op de locatie de juiste dingen aanwezig zijn om het voor de artiest zo makkelijk mogelijk te maken. Anke is vrolijk, sportief en kan met iedereen overweg, ze is een verschijning voor elke locatie. Het is prettig om met haar samen te werken en ik vind het een fijn mens om ideeën uit te wisselen zodat de wensen van de klant zo goed mogelijk tot zijn recht komen.

Patrick Smulders - acteur