window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WV8NCST931');

Bedankt Mars, op naar AnkEvents!

Februari is inmiddels voorbij de helft en hoewel er nog flinke winterse dagen waren, ervaar ik vooral dat het weer wat langer licht blijft, hoor ik de vogeltjes fluiten en begint het voorjaar in mij al te kriebelen. Ook heb ik enorm goede hoop op de maatregelen rondom corona en zie ik echt het licht aan het einde van de tunnel. Er wordt steeds meer getest en ook het vaccineren zal steeds verder als een olievlek gaan verspreiden. Daarnaast worden er ook al evenementen gepland voor het najaar, dus kom maar op met die feesten en events.

Mars voelt als thuis

Ik kijk uit naar de tweede helft van dit jaar, dat mag duidelijk zijn. Maar ik sta toch ook nog graag even stil bij de eerste helft van 2021, want ook die is enorm bijzonder. Ruim 10 jaar geleden raakte ik wederom mijn baan kwijt in de evenementenbranche. Ik was er klaar mee, had behoefte aan meer zekerheid. Ik ging op zoek naar stabiliteit en vond deze als consumentenservicemedewerker bij Mars Nederland BV in Veghel.

Op 14 februari 2011 kwam ik in dienst en sinds die dag beantwoord ik alle vragen van consumenten op het gebied van chocolade, maar ook van diervoeding. Ik ga elke dag met plezier werken, de consumenten verbazen mij elke dag weer en ik werk in een enorm fijne omgeving. Mars is een heel prettig bedrijf, er wordt aandacht besteed aan je carrière, je ontwikkeling, maar ook aan je gezondheid en plezier tijdens het werk. In deze periode heb ik in deze stabiele omgeving twee kinderen op de wereld mogen zetten. Daarnaast heb ik in al die jaren ook ontzettend gave, toffe, lieve en fijne collega’s leren kennen en zijn er zeker ook vriendschappen ontstaan. En ook al is het niet de baan van mijn dromen, ik ben Mars enorm dankbaar voor deze leerzame, te gekke tijd.


Evenementen bij Mars

En ja, er is ook altijd aandacht besteed aan de passie in mij, want ik was betrokken bij vele gave evenementen en kreeg ik hierin ook altijd de steun van mijn manager.

  • Zo heb ik in 2013 mee mogen werken aan het evenement rondom 50 jaar Mars Veghel. Een droom om ooit zo’n evenement met AnkEvents te mogen gaan organiseren. Met ruim 2000 collega’s een festival op de Noordkade in Veghel, geweldige artiesten, prachtig aangekleed, wat een feest was dat!
  • Ook was er een aantal marketing gerelateerde evenementen waar ze mij voor wisten te vinden, ik ben op zoek gegaan naar een te gekke limousine en had de leiding bij een actie bij een dierenasiel.
  • Sinds 3 jaar ben ik diegene die verantwoordelijk is voor complimenten dag waarmee we vele collega’s in het zonnetje zetten.
  • In 2018 heb ik een rondleiding georganiseerd voor Make-A-Wish, waarmee we doodzieke Fedde van 9 jaar één dag tot fabrieksdirecteur maakte.
  • En met als klap op de vuurpijl heb ik in juni 2019 het complete afscheid geregeld van onze directiesecretaresse die na ruim 30 jaar met pensioen ging. Locatie, aankleding, hapjes, maar ook de cadeaus namens alle collega’s, posters met alle herinneringen en een te gekke laatste dag op kantoor met allerlei verrassingen.

 

Van Mars naar AnkEvents

En nu nadert mijn afscheid, op naar een nieuw begin. Mars heeft besloten om de consumenten service te gaan uitbesteden aan een wereldwijd callcenter en daarmee komt mijn baan te vervallen. Ondanks dat ik wist dat dit ooit zou gaan gebeuren, kwam het nieuws in september 2020 toch als een verrassing. Ik was dan al wel met AnkEvents gestart, maar het is ook corona. Een tijd waarin alle evenementen stil liggen en er niets georganiseerd mag worden.

Inmiddels heb ik er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Het is dan nog wel winter, maar de eerste voorjaarstekens zijn er ook. Het blijft al langer licht en ik hoor al regelmatig vogeltjes fluiten. Daarnaast wordt er steeds meer getest, wordt er volop gevaccineerd en zijn de eerste evenementen alweer gepland voor het najaar. Bij iedereen begint het te kriebelen… We willen allemaal weer naar een feestje of gaaf evenement.

En daar ligt mijn droom die ik nu ga volgen, een eigen bedrijf in het organiseren van evenementen. Dus wil jij een gaaf feest gaan organiseren voor jouw bedrijf? Ga jij trouwen? Of wil jij een event organiseren bij jou in de tuin? Maar denk je, waar haal ik de tijd vandaan? Hoe vind ik die te gekke locatie? Hoe moet ik dit allemaal structureren? Waar haal ik die goede fotograaf, zanger, DJ of ludieke act vandaan?

Ik help je heel graag, vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Hier lees je meer over mij!